VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Voit varata veneesi puhelimella , faxilla , sähköpostilla tai varauslomakkeella postitse. Varausmaksu 200 € on maksettava 7 päivän sisällä laskun

saamisesta .VARAUSMAKSUA EI PALAUTETA MAHDOLLISEN PERUUTUKSEN JOHDOSTA. Jäännös vuokrasta 40 % on maksettava 6 kk ennen vuokra-ajan alkamista ja loppuerä 1 kk ennen vuokra-ajan alkamista. Tarkemmat maksuehdot ovat sopimuksen yhteydessä.

PÄTEVYYTESI

Vähintään yhdellä seurueesta tulee olla riittävästi aikaisempaa veneilykokemusta.

HINTAAN SISÄLTYY

Vuokraushintaan sisältyy vene varusteineen ja vakuutuksineen.

VUOKRAAJALLE KUULUU

Polttoainekulut

Takuutalletus 590-840-1800 € joka palautetaan vuokraajalle jos vahinkoa ei ole aiheutettu.

VAKUUTUS

Vuokraveneet ovat vakuutettuja. Vakuutuksen omavastuuosuus peritään vuokraajalta takuutalletuksen yhteydessä venettä luovutettaessa ja se palautetaan vuokrausajan päättyessä, mikäli vahinkoa ei ole tapahtunut.

VENEIDEN VARUSTUS

TURVALLISUUSVARUSTUS:

pelastusliivit kaikille veneessä olijalle, pelastusrengas, hätäraketit, vaahtosammutin. ensiapuvälineet, sumutorvi, tyhjennyspumppu, kulkuvalot ja taskulamppu.

NAVIGOINTIVARUSTUS:

Kompassi, käsikompassi, merikortit, asteviivain, harppi, kynä, lait ja asetukset.

KIINNITYSVARUSTUS:

Kiinnitysköydet, ankkuri ja vara-ankkuri köysineen, hinausköysi, mela, venehaka, lepuuttajat.

MUU VARUSTUS:

Patjat , tyynyt ja täkit, vesi- ja polttoainesäiliöt, ruuanvalmistukseen ja ruokailuun tarvittavat välineet, työkalulaatikko, veneen ohjekirja ja cd-radiosoitin,

 

VENEKOHTAISET MUUT VARUSTEET:

 

JODA 8100: kaikuluotain, origo sprii keitin , jääkaappi , L/K painevesi, uimataso suihku, lämmitin , vesiWC

 

LINSSEN GRAND STURDY: kaikuluotain , liesi , lämmitys , jääkaappi , painevesi ja suihku , vesi Wc ,erillinen suihkutila ja uimatasolla suihku, keula ja peräpotkuri, maasähkö ja inventteri, autopilotti, karttaplotteri, TV, Wlan , lakanat ja pyyhkeet 4 :lle hengelle sisältyy hintaan.

 

VEIJARI: kaikuluotain , inventteri ( 12 v- 220 v) , liesi , jääkaappi , L/ K painevesi ja suihku , lämmitin , vesi WC.

 

SEISKARI: kaikuluotain , karttaplotteri , inventteri ( 12 v – 220 v) , liesi / grilli , jääkaappi , lämmitin , L / K painevesi , uimataso suihku , vesi WC.

 

MARINO SHARK: keulapotkuri ,kaikuluotain, karttaplotteri , loki ,inventteri ( 12 v -220 v) ja maasähkö , liesi , jääkaappi , lämmitin , K / L painevesi , uimataso suihku , vesi WC, uimataso.

 

SEA RAY 275: keulapotkuri ,kaikuluotain, karttaplotteri , loki ,inventteri ( 12 v -220 v) ja maasähkö , liesi , jääkaappi , lämmitin , K / L painevesi , uimataso suihku ,micro , vesi WC, uimataso.

 

NORPPA 9 veneet: kaikuluotain ( EI kLARASSA), loki , jääkaappi , liesi/ uuni , lämmitin , L / K painevesi , bidesuihku , vesi WC , uimataso , myös ulko-ohjaus, Hennassa maasähkö ja uimatasolla suihku

 

NORPPA 10 VENEET: kaikuluotain , loki , inventteri ( 12 v – 220 v) ja maasähkö , käsi gps , liesi / uuni , jääkaappi , lämmitin , L / K painevesi , suihku , vesi WC , Sauna , myös ulko-ohjaus sekä uimatasot ja kiinteät penkit ulkona.

 

SAVOTTA : ,jääkaappi , liesi & uuni , lämmitin , K / L vesi , vesi WC

 

VERANDA: keulapotkuri , kaikuluotain , karttaplotteri , inventteri ( 12 v -220 v) ja maasähkö , jääkaappi , liesi , lämmitin , K-painevesi , vesi WC , uimataso

 

 

LISÄVARUSTEITA VUOKRALLA: esim, lakanat ja pyyhkeet, tv , kaasugrilli / muurinpohjapannu , käsi-gps , karttaplotterit, kalastus välineitä, jollia, soutuveneitä, kanootteja, sup-lautoja ja polkupyöriä.