Red Sport 11,3

Sport on SUP-lautojen urheiluauto.

Siinä missä Ride-mallisto on SUP-lautojen perheauto, Sport on SUP-lautojen urheiluauto.

Sport on askel ylöspäin Ride-perheestä; se on suunniteltu tuomaan kokeneemmalle suppaajalle enemmän vauhtia ja dynaamista suorituskykyä. Sportin salaisuus on sen muotoilussa. Lauta on kapeampi kuin Ride-laudat, joten se leikkaa veden läpi puhtaammin. Pitkälinjaisempi keula tuo lautaan enemmän liukua. Tällä kaudella olemme tehneet Sportin kahdessa eri koossa.

11’0” on nopea pumpata ja upea tasaisen veden suorittaja. 12’6” puolestaan sopii paremmin pidemmille suppailumatkoille ja/ tai isokokoisemmille suppaajille. Molemmissa laudoissa on Red Paddle Co.:n patentoima, maksimijäykkyyden lautoihin tuova RSS-lattajärjestelmä.

MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL-teknologiassa sulautetaan raaka-ainevaiheessa toinen kerros kovapintaista polymeeria dropstitch-ytimeen. Tällä poistetaan käsin liimaamisen virheet. Tämä korkealuokkainen teollinen prosessi myös vähentää laudan painoa lähes 2 kg ja tekee laudasta jäykemmän alemmilla ilmanpaineilla.

Uutta kaudella 2017: Nyt voit kiinnittää lautaasi ilman työkaluja minkä tahansa lisätarvikkeen, joka on yhteensopiva maailman johtavan pidikevalmistajan RAM MOUNTin tuotteiden kanssa. Kiinnitä lautaasi lisätarvikkeet GPS-laitteista ja kameroista onkivapoihin ja mukitelineisiin, vaivattomasti ja varmasti.

€ 1149,-