Jobe lena yoga sup 10,6 nro 1

Joben 2017 malliston 10.6 ilmatäytteinen Lena Jooga SUP

JOOGA SUP 10.6, JOBE LENA 2017

869.00EUR

JOOGA SUP 10.6, JOBE LENA 2017
Klikkaa suuremmaksi

 

Tälle tuotteelle ilmainen toimitus!

Joben 2017 malliston 10.6 ilmatäytteinen Lena Jooga SUP (320cm x 84cm x 15cm, 322L, 20PSI) on tehty niille, jotka haluavat yhdistää sup-lautailuun joogan, fitnessin tai muun jumppailun. Hiljenny tyynen veden äärellä ja nauti treenistä, luonnosta ja laadusta!

Jooga sup laudan linjoissa leveys säilyy lähes koko rungon mitalta, mikä tekee laudasta todella vakaan ja sen päällä saat tehtyä vaikeimmatkin jooga sekä fitness-liikkeet. Laudan päällisosaan käytetty laaja EVA pehmuste on extrapehmeää ja ihoa vasten miellyttävää materiaalia, joka auttaa jaksamaan pidemmätkin suoritukset. Jooga sup laudan toiseen kylkeen on lisätty kiinnityskuminauhat melaa varten, joten saat koko laudan alueen hyötykäyttöön liikkeillesi silloin kun tarvitset, eikä mela häiritse tai tarvitse varoa sen karkaamista aaltojen mukana.

Kulmikas perä tuo vakauden lisäksi myös vauhtia lautaan, joten suppailulenkitkin onnistuvat tällä laudalla. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan hyvin suunnassaan. Laudan perästä löytyy kansikuminauhat juomapullolle tai muille varusteille sekä laadukas Halkey Roberts ilmantäyttöventtiili. Laudan kantokahva on miellyttävää neopreeniä. Melojan suositeltu maksimipaino 120kg.

Pakettissa vesitiivis kantoreppu, johon jooga sup mahtuu helposti sisään. Meloessa reppuun menee mukavasti vaikka vaihtovaatekerrasto ja arvotavarat vedeltä turvaan.

Jooga SUP lautapaketti sisältää:

  • Kelluva alumiinimela
  • Tehokas pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Paikkaussarja
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi
  • Kiinnikkeet joilla voidaan ankkuroida kaksi tai useampia lautoja toisiinsa kiinni