Jobe bamboo 12.6

Joben kova Bamboo 12.6 sup (381cm x 74cm x 14cm, 210L)

liukuu vedessä kuin ajatus!

KOVAKANTINEN RACE SUP 12.6 JOBE ANGARA 2017

1,369.00EUR

KOVAKANTINEN RACE SUP 12.6 JOBE ANGARA 2017
Klikkaa suuremmaksi

Joben huippuliukuva 12.6. kova sup on kovakantisten supien ehdoton ykkönen.

Joben kova Bamboo 12.6 sup (381cm x 74cm x 14cm, 210L) liukuu vedessä kuin ajatus! Minimaaliseen vedenvastukseen on päästy pitkällä vesilinjalla, hieman kapeammalla ja todella jäykällä rungolla sekä pohjan tunnelimaisella muodolla (konkaavilla), joka pitää supin myös suunnassaan yhden 30cm syvän evän avustuksella. Race supin keulan muoto on kajakkimainen aaltoja halkova V, joten Racella ajat isommassakin aallokossa kun muut supit jäävät rantaan! Kun tarkoituksena on suppailla pidempää vauhdikasta lenkkiä ja/tai kovemmassakin kelissä niin on vain yksi valinta: Bamboo 12.6 Race.

Laudan kova kansi on päällystetty miellyttävällä ja pitävällä EVA-pehmustuksella ja tavarat ja varusteet pysyvät kyydissä molemmissa päissä olevien kansikuminauhojen alla. Lautaan integroitu kantokahva helpottaa siirtymiä ja rantautumisia. Lisäksi laudan keulassa on paikka GoPro ym. kameroille, joten vauhdikkaimmat hetket ikuistat helposti ja upeasta kuvakulmasta. Mukana myös karkuremmi sekä läpinäkyvät kylkisuojat. Suositellaan maksimissaan 115kg henkilölle.

Joben kovan Bamboo Race 12.6 supin rakenne:

Sup-melontalautassa on puuydin jonka ympärillä on kevyt EPS-vaahto. EPS-vaahdon päällä on lasikuitukerros, sitten bambukerros ja tämän päällä jälleen lasikuitukerros. Lasikuitukerros tekee laudasta huoltovapaan puuosien jäädessä lasikuidun alle. Joben kovakantiset supit ovat käsin viimeisteltyjä - lauta on laadukas ja kaunis kuin karkki! Laudan keskievä on 30cm kisaevä US Boxissa. Laudan paino on 12,9kg ja tilavuus 210L.

12.6. kova sup on pro-tason huippuliukuva lauta, johon myös ensikertalainen ihastuu