Starboard Wind sup kova lauta

WindSUP – Wind & Paddle Power

WindSUP – Wind & Paddle Power

WindSUP-laudoissa yhdistyvät purjelautailu ja suppaus. Suppaile, kun tuuli ei riitä purjelautailuun. Purjelautaile, kun tuuli nousee.

Nämä laudat tuovat takaisin rennon, kesäisen purjelautailutunteen. Jaa surffikokemus perheen ja ystävien kanssa, liu’u rantaviivan mukaan kevyessä tuulessa, nappaa parit aallot. Ja kun tuuli on heikkoa,  voitkin nauttia hauskasta suppailusta, loistonäkymistä laudan päällä, tutkia rantavesiä ja ajella aalloilla.

Starboardin WindSUPit on muotoiltu samoin kuin vastaavat SUP-laudat – niihin on vain lisätty mastokisko purjeen kiinnittämiseksi lautaan sekä keskievä, jonka avulla lauta pysyy suuntavakaana.

Purjelautailu SUP-laudoilla, joissa ei ole keskievää, ei ole suositeltavaa, sillä lauta ajelehtii herkästi tuulen mukana.

Starboardin WindSUP-valikoimasta löytyy viisi eri mallia:

  • WindSUP 9’0 x 30″: Tämä lauta tunnetaan myös nimellä Converse. Se on laudoista kompaktein ja ideaali nuoremmille tai kevyemmille käyttäjille.
  • WindSUP 10’0 x 34″: Suosittu allrounderi, Whopper. Mahtava SUP-lauta, jokak suoriutuu erinomaisesti sekä aaltoajossa että aloittelijatason purjelautana.
  • WindSUP 11’2 x 30″: Uusi suosikki suosittujen SUP-lautojen sarjassa – Blend. Tämä lauta tarjoaa parhaan liu’un.
  • WindSUP 12’0 x 33″: Tämä lauta tarjoilee parhaan liu’un ja vakauden välisen kompromissin. Atlaksena tunnettu lauta on tasainen alusta myös painavampien käyttäjien alla.
  • WindSUP 12’2 x 30″: Autenttinen Windsurferi palaa takaisin. Laudassa on ainutlaatuinen liuku ja se selviytyy upeasti aallokosta syvän Vee-muotoilun ja tuplakonkaavikeulan ansiosta. Tämä lauta erottuu joukosta nopeana allrounderina. Lautaa on saatavilla myös Waterman-pakettina, johon sisältyvät myös mela ja riki.

Starboardin WindSUP-lautoja on saatavana kahdella eri rakenteella

A.S.A.P. on Starboardin superkestävä lautarakenne. Laudan kansi on päällystetty kokonaan pehmeällä EVAlla ja kestävät, suoja-aineella päällystetyt EVA-kantit lisäävät laudan käyttäjäystävällisyyttä ja kestävyyttä.

A.S.A.P-lautamalleihin saa kiinteän keskievän, jolloin laudan paino pysyy alhaisempana ja lauta on tehokkaampi sekä suppailussa että purjelautailussa. Keskievä kiinnitetään lautaan manuaalisesti (ruuveilla).

Starshot-rakenteen laudassa 3/4 kannesta on päällystetty pehmeällä EVAlla; laudan takaosa päällyste on kalakuvioitua EVAa, joka antaa paremman tuen jaloille. Rakenne on korkealuokkaisesti viimeistelty ja sen paino-hinta-suhde on erinomainen. Myös Starshotissa on manuaalisesti kiinnitettävä keskievä.

Laudoissa on keskellä kantokahva ja perässä kiinnityspaikka karkuremmille.